Категорії
щоденник

Люко Дашвар. Молоко з кров’ю

Люко Дашвар написала дуже оригінальний твір. Я прочитала його за один день :)
Оголена правда “Молока з…” від Люко Дашвар

Про обкладинку. Назва не сильно мені сподобалася. Обкладинка також. Думаю, що чоловіки зі мною не будуть згодні, але так як це мій сайт, то я що хочу – те і пишу. Так що вибачайте – на голих дівчат із червоним намистом на шиї я не задивляюся :).

Про авторку. Я думала, що автором книги є якась молода особа у якої вистачило фантазії назватися французьким чоловічим ім’ям у середньому роді :). Прізвище “Дашвар” теж не сильно інтригувало.
Тому у мене з самого початку було дуже упереджене ставлення до цієї книжки…

Про зміст. Історія сільського кохання, яке так само могло бути і міським :). Проте не було б тієї романтики із нічними візитами Німця до Румунки та ще й через вікно :). Видно, що авторка – професійна сценаристка, адже побудова твору дуже правильна, а завершення твору явно наштовхує на думку: “Коли буде наступна серія?”. Хоча є певні моменти, де прослідковується явний кіноефект. Наприклад: як могла Руслана взяти ту намистинку і відразу одягти на шию? Вона ж була у землі, не зовсім презентабельна… А Руслана – то ж дівчина не з якогось там села, а з самого Лондона!
Проте моя фантазія просить вибачення за такі питання :). Адже в цілому книга дійсно заслуговує тієї високої корони з “Коронації Слова”, яку вона отримала.

Про призначення: Романтикам і реалістам сподобається. Фантастам – не дуже…

Моя оцінка: за стобальною шкалою – 95.

Від Марина Кузьменко

Привіт, мене звати Марина. Я час від часу віршую і пишу сюди.

5 коментарів “Люко Дашвар. Молоко з кров’ю”

Щодо обкладинки – цілком погоджуюся. Мені здається, що вона попсова і кічова, створена за принципом “голу дівку” завжди купуватимуть.
А суті тексту не відображає (я через те й не бралася читати жодної із книг Дашвар, бо упереждено поставилася до них ще глянувши на обкладинку)

а мені книга дуже сподобалась! обирала не за обкладинкою, просто було цікаво як пишуть теперішні автори, почала з книги “село не люди” потім “молоко з кровю” тепер з нетерпінням чекаю наступного роману.

завжди скептично ставилася до сучасної української літератури, та все ж змусила себе почати читати, книга здивувала і захопила, за ніч прочитала…
дуже гарний твір, написаний як пі кіносценарій, дуже сподіваюсь що кіноредисер зніме фільм по мотивам цієї книги.

Думаю, що навіть на власному сайті, варто писати достовірну інформацію, а не догадки, адже Люко Дашвар це не є іменем чи прізвищем авторки книги!!!! Скоріше є її псевдонімом, про який вона і говорила і описувала в одній із книг. Щодо книги, обложка – це не завжди суть книги, хоч є її достойним обличчям і вважаю підібрано досить вдало, не для зваблення чоловіків чи інших цілей!!!! Ражду прочитати також РАЙ.Центр і Село – не люди. Вражаючі книги.

А я і не писала здогадки. Про те, що Ірина Чернова іменується як Люко Дашвар – це знає багато хто, вона сама неодноразово говорила, що зазначений псевдонім складається з перших літер людей, яких вона любить. А щодо інших названих Вами книг Люко Дашвар, то я з Вами згодна – це ті твори, які треба радити читати. Я їх теж усім рекомендую… Залишилося ще тільки про її Дарусю почитати, а то все ніяк не виходить :)))
В будь-якому разі, дякую Вам, пані Оксано, за коментар. Він мене ще раз підтримав у прагненні подивитися більш детально у бік Люко Дашвар і її творів :).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.