Категорії
щоденник

для старших дружок на весіллі

Бути дружкою - це дуже почесно, але і відповідально. Тож для достойного представлення себе у ролі дружки, пропоную почитати декілька життєвих порад :)
Для достойного представлення себе у ролі дружки, пропоную почитати декілька життєвих порад :)

Оце на днях довелося виконувати непрсту місію –
бути дружкою на весіллі.
За наслідками цієї події, пишу для старших дружок на весіллі майбутніх поколінь :)

Запамятай: весілля без дружки не буває. Звісно, без нареченої та нареченого також :). Але мова не про них.
Отже, для того, щоб виконати місію дружки з достоїнством, потрібно памятати декілька дуже важливих речей.

  • Дружка на весіллі має бути незаміжня. Це пояснюється тим, що заміжня може по ходу весілля відговорити наречену виходити заміж, розказавши їй про усі післявесільні речі :). Тож перевір наявність обручки на своєму безіменному пальці та уточни, що там за штампи стоять у твоєму паспорті :)
  • Дружка повинна мати основи фінансових знань. Наводжу для тебе самі необхідні з них:
    на 100 доларовій купюрі зображений Бенжамін Франклін;
    найбільший номінал купюр євро – 500;
    будь-якій купюрі, даній на весіллі, потрібна пара ;).
    Застосовуючи ці основи фінансових весільних операцій, можеш бути впевнена, що задешево наречену ти точно не продаси.
    А якщо наречений і старший боярин почнуть крутити в руках щось національно-гривневе, то погоджуйся лише на Сковороду. Навіть дві :)
  • Дружка для нареченої є завгоспом. Тобто у твоєму маленькому і стильному клатчі повинен бути цілий вагон життєво важливих гігієнічних і не зовсім гігієнічних речей. Плюс жувальна гумка. І про голку з ниткою не забудь, добре :)?
  • Якщо ти думаєш, що крадуть лише наречених – ти помиляєшся. Хороших дружок теж крадуть :). Будь такою дружкою, щоб тебе украли, а потім пів-вечора влаштовували конкурси, щоб тебе викупити з неволі :)
  • Дружка повинна бути в міру розкомплексована :). Реалізація цього пункту полягає в тому, що треба привчити себе до думки, що усі гості на весіллі будуть оціночно дивитися як глибоко ти кусаєш банан під час змагання і усі без виключення слідкуватимуть за отими сороміцькими танцями, які влаштовує тамада за обовязковою участю дружки і боярина :).
  • І на завершення золоте правило: дружка не повинна бути красивішою і зірковішою за наречену :). Зазначене правило пояснень не потребує, а вимагає лише неухильного виконання.

Тож бажаю веселих весільних гулянь і сподіваюся, що якийсь український блоггер потурбується за долю старших бояринів та напише їм аналогічну памятку :).

Від Марина Кузьменко

Привіт, мене звати Марина. Я час від часу віршую і пишу сюди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.