Категорії
щоденник

правда робочих ранків

Ді-джеї створюють ранковий настрій. Слухайте музику зранку :)
Це є правдива інформація про причини економічної кризи в Україні :)

Взагалі-то клубні треки існують не для того, щоб вдумуватися у зміст слів, які у них співаються (чи може читаються – навіть не знаю як правильніше сказати :).

Але то лише передісторія. Тепер до головного :).
Ідучи зранку на роботу, як і тисячі інших працівників, я слухаю FM. От сьогодні мені до вушок прилетіла з якоїсь радіостанції пісенька “хіт години, місяця, сезону, а також усіх інших часових вимірів”, – як охарактеризував цей твір радіоведучий. Називається вона “No stress” (оптимістично, як на мене :)). Автор у неї Laurent Wolf. Або просто – Лорік :)

І все було б так нічого, якби не приспів, який кілька хвилин прокручується з регулярною повторюваністю “I don’t wanna work today” (за помилки у даному висловлюванні я в курсі, але про них ми поговоримо колись іншим разом :)).

Переклад звучить просто – “Я не хочу працювати сьогодні” :). Бачите – усі про це думають, але тільки один Лаурент Вольф узяв та й заспівав :).

Та я от що подумала у той момент: якщо вранці під ритмічну музику людині десять хвилин протлумачити, що вона сьогодні не хоче працювати, на рівні підсвідомості усі показники її роботи явно не підвищаться. Тому пропоную цьому модному ді-джею подумати над твором “I must work hard today” “I have to make Ukraine better” :)

Так що, якщо хто побачить цього брюнета Лаурента – передайте йому, будь ласка, хай обдумає дану пропозицію :).

PS: а після цього ще будуть розказувати про зниження показників виробництва у світі…хе-хе :)

Від Марина Кузьменко

Привіт, мене звати Марина. Я час від часу віршую і пишу сюди.

2 коментарі “правда робочих ранків”

Он кстати недавно приезжал и выступал в Киеве, ты могла ему сама передать :)

Та я чула, що він у нас був… Але ж тоді у мене не було такої геніальної ідеї…хе-хе :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.