Категорії
щоденник

Мобільна збірка “Лише до безтями”

Збірка віршів про кохання "Лише до безтями" - Погляд Мері
Збірка віршів про кохання у мобільному телефоні – це перше дітище нашої Літературної Агенції

Насправді, збірка моїх віршів про кохання “Лише до безтями” живе своїм життям уже декілька місяців. Є навіть люди, які її тримають у своїй мобільній бібліотеці (так мені сказав Гугл із своєю статистикою). Однак, як пишуть гуру усіляких мобільних додатків – треба, щоб лінк на мобільне творіння муляв людям очі. І тоді вони навіть заради цікавості захочуть його завантажити.

Тому я набралася сміливості та розмістила лінк на мобільну збірку віршів “Лише до безтями” справа угорі. Бачите ;)? Тоді переходьте по лінку та завантажуйте, якщо цього ще не зробили.

Кортоко хочу сказати про зміст збірки. Поки що там лише вірші про любов, які є на сайті. Однак, для їх оформлення було використано оновлені та експериментальні зображення. Сподіваюся, що вам вони будуть до вподоби ;). Якщо не вподобаєте – киньте мені лінк на щось симпатичне і я врахую Ваші побажання у наступних роботах. Але моя основна мета була такою – щоб з-поміж усіляких додатків на телефоні кожного з Вас зявилося щось романтичне і для душі. До речі, про мобільну збірку “Лінина Любов” я уже теж раз писала, тому теж не забудьте завантажити той мобільний додаток теж.

І нехай любов підкорює якомога більше мобільних пристроїв, але головне – сердець ;).

 

Від Марина Кузьменко

Привіт, мене звати Марина. Я час від часу віршую і пишу сюди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.